ARTICOL DETALIAT

Decoratiuni pentru Craciun confectionate manual

Decoratiuni pentru Craciun confectionate manual

sursa: worldofchristmas.net


02 Dec 2009

Decoratiunile pentru Craciun confectionate manual sunt preferate in zilele noastre, deoarece majoritatea oamenilor opteaza mai degraba pentru acestea decat pentru cele facute in fabrica. Chiar daca sunt mult mai scumpe, lumea le prefera pentru ca sunt unice.

Chiar si tu poti sa-ti confectionezi propriile decoratiuni acasa. Materialele pe care le vei folosi sunt ieftine, iar rezultatul iti va oferi o stare minunata, care te va implica mai mult in sarbatoarea de Craciun. Vei avea un sentiment total diferit cand iti vei impodobi locuinta cu decoratiuni confectionate manual.

 


Exista foarte multe idei pentru aceste decoratiunui. Noi va vom oferi cateva exemple:
 

Confectioneaza ghirlande din flori naturale. Foloseste ghirlandele pentru decorarea bradului de Craciun si a usii de la intrare.

 

 

Poti de asemenea sa folosesti crengute taiate din bradul de Craciun ca un element decorativ. Acestea pot fi pozitionate pe balcoane, seminee sau balustrade.

Daca ai felicitari mai vechi de Craciun le poti utiliza intr-un mod interesant de a decora peretele, asambland un colaj din ele.

 

 

Lumanarile confectionate manual sunt de asemenea folosite pentru decorare. Tot ce aveti nevoie este ceara.

 

 

Am mentionat cateva idei pentru decoratiunile confectionate manual. Puteti folosi foarte multe materiale din locuinta pentru a va infrumuseta Craciunul. Nu aveti nevoie decat de putina imaginatie!